<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d35585353\x26blogName\x3ds%C3%B6ylemedi+demeyin,+%C3%A7izerim+:)\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://cizerim.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dtr_TR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://cizerim.blogspot.com/\x26vt\x3d-3367878830323077773', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
bujene

uğur böceği

Cuma, Aralık 08, 2006

Bu aralar tembelliğim yine hat safhada, nedense hiçbir şey yapmak canım istemiyor. Neredeyse 15 gün olacak blogu güncellemeyeli. Sevgili Lama'nın bana attığı mesajla kendime geldim diyebilirim :) "Kalk bujene, silkin artık! At şu ataleti üstünden, yeni birşeyler yolla!" dedim ve iş başına koyuldum. Uzun zamandır bu uğur böceğini yollamayı düşünüyordum, fakat arka plan çizimleri için üşengeçliğim tutmuştu her zamanki gibi :)) Dün o şevkle gece yarısına kadar bitirmek için uğraştım. Bittiğindeyse bloga yollayacak mecalim kalmamıştı. En iyisi yeni bir tembellik dalgası beni vurmadan hemen göndereyim dedim :)

Bu arada bu uğur böceğini ateş böceğiyle aynı proje için çizmiştim. herkese mutlu hafta sonları ;)

  1. Anonymous Adsız said:

    Eline sağlık,güzel bir çalışma olmuş.
    armağan

  1. Blogger BaharYeli said:

    Merhabalar

    Sizi gercekten taktir ediyorum cok güzel cizim yapiyorsunuz, Sayfalari dolastim gercekten resimlerin hepsi birbirinden güzel. Basarilarinizin devamini diliyorum.

  1. Blogger kalimeero said:

    bir yetenek daha. bayildim cizimlerin hepsine. ben daha once bu bloglari neden kesfetmemisim. Bence size ve Armagan gibilere sihirli bir el dokunmus, yuru ya kulum demis.:) devamini bekleriz..

  1. Blogger sammy said:

    Bujene;
    bakınca insana huzur veren bir çizim olmuş. Ellerine sağlık.

    Bu arada Uğur Böceği ve arkaplan farklı programlarda mı yapıldı? Özellikle arkaplanın fırçaları çok hoşuma gitti. Biraz teknik bilgi verirmisin?

  1. Blogger life said:

    Bujenecim

    Her seferinde açıyorum blogunu ama ses seda yok senden.Tembellik yapma yaa:)Gene çok güzel çizmişsin.Ellerine sağlık.Keşke bende çizebilseydim böyle güzel resimler.

    Selamlar...

  1. Blogger LaMa said:

    Vay be cok sevindim yani sozumu dinlemissin ,bak halk da sevinmis:)) Hayirli bir iste katkim olduysa ne mutlu bana hehe:))
    Ugurbocegimiz cok sirin ablasi,operim onu alninin ortasindan:)Lama cizmeni bekliyorum ben ama kirkdort gozle,aa kirk demisken sirin bir kirkayak da hos olabilir:D
    Bu arada cok guzel tahminler yapmissin patlicanlar icin,puanlari toplamaya hizli basladin:)
    1000 Lama puani toplayana supriz var!

  1. Blogger bujene said:

    armağan teşekkür ederim :)

    sevgi, çok teşekkür ederim güzel sözlerin için, her zaman beklerim ;)

    kalimeero, çok teşekkürler güzel sözlerine :) daima beklerim ben de ;)

    sammy, teşekkürler önce. tabii anlatırım ;) uğur böceğini ve altındaki mor çiçeği önce corel draw'da çizdim ana hatlarıyla sonra photoshopta renklendirme ve gölgelendirme işlemi yapıldı. arkaplan ise anahatlarıyla corel painter'da çizildi ve sonra photoshop'a atılıp renklendirildi :) aslında ps'ta çizmeyi düşünüyordum ama garip bir şekilde keskin fırça tam yuvarlak çizemiyordu. arkaplan fırçalarıysa yine photoshop'tan. arkadaki çimen tarzı uzun otlar ps'un bünyesindeki hazır fırça. çiçeklerse blur fırçayla oluştu. çok bastırmadan noktalar koyunca flu çiçeklerim oldu :) genelde blurlu fırçayı kullandım :)

    mislina, ya arada oluyor böyle. aslında arada demeyim çoğu zaman geliyor tembellik bana :)) napıcam bilmiyorum. teşekkürler beğenin için de ;)

    lama, tuttum sözünü attım tembelliği :) heheheh uğur böceği de senin ellerinden öper :)) lamayı da çizerim tabi ;) ama nasıl istersin, neler olsun bir ara buraya yaz mailime geliyor nasıl olsa oradan okurum :)
    yaşasın puan kazandım demek :) sürprizi de merak ettim bu arada ;)

  1. Blogger LaMa said:

    Simdik Bujene'cigim, o suprizi merak etmen normal cunku suprizler merak edilir:) ikinci bir husus da su ki o suprizi sahsin evine postalamayi dusunuyordum ki sen mail adresini bile vermiosun,ev adresini hic vermezsin:)))
    Saka bir yana saygi duyuyorum, saibeli blogcu arkadaslarimi severim,mesela bir tanesi var Lama Lama diye geziyor ortalarda(kim acaba?!?) ama gercek adini soylemiyor hehe :)))
    Bu arada ben cok gencim, ugurbocegi niye elimi opuyor, yanagimi opsun. Cinsiyetine bagli tabi,eger xy kromozumu tasiyorsa opmesin sadece el sallasin, cunku bay Lama kiskanir :P
    Sevgiler

  1. Blogger ---OPTiO--- said:

    canim..yine cok güzel cizmissin..ellerine saglik..ama atesböcegi hala favorim :)) cok cok öperim seni..bi daha bu kadar ara verme bujimmm..

  1. Blogger sammy said:

    Bujene;
    verdiğin bilgiler için teşekkür ederim:)

  1. Blogger bujene said:

    lama, dört gözle bekliyoruz sürprizi... sen de bendensin isim konusunda :) benim uğur böcüüm maalesef xy kromozomu taşıyo :) kıskanmaz bay lama nolcak ki uğur böceğinden :)) sen amerikanca ismiyle kandırırsın bak bu lady filan diye :P

    optiom, çok teşekkürler :) tamam vermem ara ;) öperim ben de seni...

    sammy, rica ederim ;)

  1. Blogger LaMa said:

    Ugur boceginin "lady bird" oldugunu bilmiyordum,dagarcigima bir kelime daha eklemis oldum:)
    Bay Lama kanar mi acaba dersin/ Ben yine de sadece el salliyorum ladybird bey'e :)
    Bayan baykus olayi gibiymis ...
    Sevgiler

  1. Blogger KIKI'S DESIGN said:

    Bujene'cim
    Bu aralar biraz uğurum kaçtı sanırsam canım hiçbirşey yapmak istemiyor ki en yapmam gereken bir dönemdeyim:) o yüzden de bir uğur böceğine ihtiyacım vardı:)
    sevgiler...

  1. Blogger deli mine said:

    merhabaaa :)
    çiçek böcek :)çok güzel olmuş eline saglık..
    baş baş

  1. Blogger Berceste said:

    Bocugu sevsinleeer, piril piril parliyor! Ama cenesi accicik daha yuvarlak olsa miymis derseeem beni furur musun? O kadar calismissin, yorulmussun, cici bocuk cizmissin... Gozlerine saglik!

  1. Blogger bujene said:

    lama evet bayan baykuş gibi bişey :))

    kiki's design, evet o hiçbir şey yapmak istememe bana çook geliyor :( inşallah uğur böceği işine yarar ;) sevgiler...

    cansu, çok teşekkürler ;)

    berceste eleştirilere açığım her zaman, kendimi geliştirmek için bu tip yorumlar çok iyi oluyor :) çok teşekkürler ;)

  1. Blogger LaMa said:

    Berceste'cigim furur degil vurur yazmaliydin ,Turkce'mizi guzel kullanalim lutfen:)
    Bujene, yardim et bu sozden sonra Berceste beni ya furur ya vurur!!!
    Kasindim biraz :D

  1. Blogger Berceste said:

    Tesekkurler Bujenecigim, sagolasin! Bu arada Lama'dan mutesekkil avukatliga soyunan birileri var sanki :P Yani bilemiyorum cizmeyecegim deseydin ne yapardi :D (Karadenizli de olduguna gore simdi harbi o furacak beni!)

    Yari dogru Lamacigim, yazis tarzi icin yazdigin! Arada birbirimize boyle sakalar da yapariz degil mi? Imla hatasi degil yani! Senin gibi gicik yerine gijik yazmiyorum ornegin! Yakinda Turkcemizi duzgun kullanmaya cagirmayi dusunuyorum hepinizi, ben de ornek olmaya calisiyorum? Sayin Cizerim var mi kan izi Lama'da :P

  1. Blogger bujene said:

    lama, ne diyim allah kurtarsın :P :))

    berceste, seni de allah kurtarsın :))

    e ben de kenara kayayım bari, arada vurulmayalım bir de :P

yorum yaz


Free Hit Counter